Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Enda en dag på stranden!

Ja, og sånn går no dagan! Dette blir siste dagen vi har alene her – i morgen kommer familien ned, og da skal vi bytte hotell igjen, og bo sammen med dem i to etg townhouse rett ved siden her. Jeg kjenner det skal bli litt godt også, fordi da har vi en som snakker Thai her, det gjør ting så mye mye enklere.

Men først skal vi litt til på stranda. Har funnet ut at det er like grei å la Sander ligge i skyggen og spille på DS om det er det han har lyst til å gjøre. Sånn er det nå bare. Han er jo flink til det, så det er jo noe han føler mestring ved også. Og det er ganske greit for han å ikke være i solsteiken hele tiden. Så får jeg ta med meg han på tur langs stranden og finne på ting når han kjeder seg så alfor mye:) Jeg jobber jo med å bli brun, men det går veldig sakte….

Regner med at det blir snorkling tur med båt ut til øya på onsdag. Da blir vi borte hele dagen og koser oss max. Gleder meg til det! En hel dag ute hvor Sander får gjort noe, da blir det ikke så mye masing:) Torsdag kl ti kommer bilen som skal ta oss til Bankok, og så er vi snart ferdige med ferien. Kjenner jeg gruer meg litt, vil gjerne være her lenger. Men jeg kjenner også at Sander trenger å komme hjem til vennnene sine. Det ble nok litt lenge uten andre barn her nede. Eller andre voksne å leke med. Må ta med flere neste gang vi reiser:)

Det vil si vi har to dager igjen på stranden. I dag og i morgen! Rekker jeg å bli brun da tror du? Er litt brun da.. Men ikke nok! Tre uker i Thailand – da forventes det at man har farge når man kommer hjem:) So here we go: stranda here we come!

Kos dere hjemme i våren! Jeg er kjempeglad for at vi slipper å komme hjem til snø! Selv om vi kommer til å bli kalde uansett! Fra 35 varmegrader er det kaldt selv om det er fine 15 hjemme:) Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s