Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Internet i bushen!

Ja, da ble det bushen da! Vi reiste i nesten 3 timer for å finne frem nede ved stranden ved «Guatiluop» (det er sånn det høres ut, men aner ikke hvordan det skrives) – langt sør i Thailand. Dette er et Thai sted, og de hadde faktisk ikke hatt falang på overnatting før – faktisk ikke sett det her nede! Haha, føler meg litt beglodd – og ikke minst: ingen snakker et ord engelsk! Hurra!

Vi var først plassert på et lite bungalow hotell her, og det lå veldig rolig til, helt nede ved stranden (bungalowene lå litt lenger opp men restauranten lå helt nede ved stranden – kjempefint). Her var det veldig sparsomt, rent men bittelite. Maten var veldig Thai; ikke mye vi hadde lyst på. Vi reiste på 7/11 og handlet inn for en hel bataljon fordi vi var redde for å bli sittende sultne. Sander og jeg skal nemlig være her nede i tre dager uten de andre, og da har vi ikke bil, og det er ingenting å kjøpe rundt her.

På vei tilbake bestemte vi oss for å stikke innom den resorten vi skal ligge på sammen med familien fra tirsdag – et litt større sted der de snakker litt engelsk, men som det var fullt på nå. Det var selvfølgelig kjempeflott, og vi begynnte å lengte etter å bo der. Vi kikket over et høyt gjerde, og der fant vi hus som lå nesten helt nede på stranden, med en herlig hage man kunne sitte i i midten. Det var så vakkert at vi sa at det var jo der vi skal ligge neste gang vi reiste dit. Vi bestemte oss for å gå inn og spørre hvordan det var der, og fikk se alle husene:) Det var forskjellige størrelser – men store fine rom og store bad. Alle hadde TV og stooooore kjøleskap, og helt ny aircondition. Når vi spurte om prisen ble vi helt matte! De skulle ha kun 800 bath natta for de minste rommene som var til to. Det er billigere enn det sparsomme vi allerede lå på! Det er faktisk noe sånt som 170 kroner natta!

De andre var også kjempebillige, og i forhold til Uncle Beach som er det vi skal ligge på fra tirsdag, som ikke ligger like fint til, var det halve prisen. Vi begynte å telle penger, men tingen er at vi jo allerede har betalt. Vi bestemte oss for å snakke med hun som snakket engelsk og som hadde booket oss inn på disse stedene. Hun kunne fortelle oss at det var samme familie som eide det, men at det ikke var samme selskap. Ikke minst kunne hun fortelle oss at hun syns det var vanskelig å spørre om pengene tilbake for det andre hotellet. Jeg og Sander fant rett og slett ut at vi ville flytte allikevel. For tre netter ble det bare 400 kroner mer enn det vi allerede hadde betalt, så det var verdt det! Neste gang får vi planlegge bedre!

Her er det både fint, rent, rett ved stranda, nydelige omgivelser, fine hus, og ikke minst utrolig billig! Her skal vi absolut komme tilbake! Jeg håper bare sola kommer frem snart, fordi i går regnet det og i dag er det veldig overskyet. Det er fortsatt tidlig da, så vi skal ikke på stranda helt enda, men det var jo derfor vi kom hit så jeg vil gjerne gjøre det. Det er jo absolut ikke noe annet å gjøre her, så det er bare å håpe på at sola kommer frem! Håpe håpe!

Hvis det er noen som lurer har jeg tlf nr hit ned. Men det er kanskje best å ringe hun som snakker engelsk og be henne booke for dere – de som eier her snakker så vidt noe engelsk:) Haha, godt vi bare er en tlf samtale borte fra ei som snakker Thai!

Dette blir bra! Og jeg har til og med internet! I bushen der borte der vi lå først var det ikke det en gang, og jeg så for meg abstinenser delux! Her sitter jeg på trådløst, som til og med er inkludert i prisen:) Hurra! Dette må bare oppleves! Det kommer snart bilder; må bare ta noen først:) Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s