Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Bilder fra Paradis!

Her er vi de eneste på stranda! Lange rekker med gjennomsiktig vann og deilig sand. Bare for oss! Ingen turister i syne! Fantastisk!

Så – overraskelse! Hva syns dere? Nice? Deilig i varmen altså! Endelig fant jeg en frisør som turte gjøre det jeg alltid har villet. Jeg går inn til en frisør og ender alltid opp med bob – som er fint, men som blir så fort altfor langt. Denne gangen tar det en liten stund vel!!! Liker?

Nå skal jeg se om vi får oss litt mat etterhvert. Ikke sikker på hva det blir til slutt, men håper på noe etende! Ha en fantastisk dag – vår er snart slutt!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s