Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Statusrapport: Thailand

Hurra! Nå blir det tur! Vi fant ut at vi begynte å bli lei Hua Hin, så nå har vi planlagt familie tur til en av øyene to timer herifra! Husker ikke navnet – litt vanskelig kan du si – men det ser helt fantstisk ut der! Tror det er et Thai sted mer enn et turiststed; hotellene der nede har bare nettsider på Thai:)

Vi trenger litt sol og strand, har bare vært på stranda to dager her – har hatt så mye annet å gjøre. Nå skal vi ha seks dager i en bungalow ved stranden! Fantastisk! Jeg og Sander blir kjørt ned i morra, og blir der tre netter på et sted, og så kommer de andre etter på tirsdag og blir der to netter sammen med oss, tre netter selv, på et annet sted, som er enda finere:) Gleder oss max her i huset!

Det beste er at det koster jo ingenting da! Vi blir kjørt ned, og så betaler vi totalt sett for alle nettene i egen bungalow PÅ stranden i fantasiske omgivelser med snorkling og alt fantastisk rundt oss – inkludert frokost – for litt over 1000 kroner 🙂 Det er vår del altså, men allikevel! De andre betaler jo ikke så mye en gang, fordi de ikke skal være der så lenge som oss. Vettu, dette blir fantastisk!

Vi hadde tenkt på å reise til Krabi en tur, og være der en uke, men det er jo ganske langt. Måtte ha tatt flyet i en og en halv time fra Bankok, og det koster jo litt penger det også. 2500 kroner for oss to totalt, det er jo ikke ille, men det blir jo mye billigere nå! Hotell/bungalow er jo også dyrere i Krabi. Det får bli neste gang vi reiser hit:)

Etter øy turen tar vi oss en ekstra natt i Bankok også. Fant ut at det var like greit, ettersom vi jo har mye å gjøre der også – fint vettu! Da blir det ikke så hast, og vi kan kose oss litt ekstra! Vi tar fancy taxi som vi gjorde til Hua Hin direkte fra øya, og det betaler vi 1000 kroner for – så totalt sett koster den ferien oss 2000 kroner. Rekk opp hånda de som reiser på en sånn ferie for 2000 kroner i Norge?! Gleder oss!!

Våkna tidlig i dag. Faktisk før 7. Før alle andre i huset også – så nå sitter jeg med kaffekoppen og nyter stillheten. Litt deilig før den heteste varmen kommer også. Lettere å konsentrere seg om det man skal skrive:)

Det er vel på tide med litt bilder igjen – skal skrive litt mer senere i dag eller i morra før vi drar. Kameraet ligger inne på rommet sammen med en sovende Sander akkurat nå:) Dere får ha en fantastisk dag/natt frem til det! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s