Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Alle vil til Thailand!

Det er vel ingen som kan si de ikke vil til Thailand? 🙂 Når jeg spør vil jo alle det. Og mange har kommentert det mens vi er her at de ønsker de var her de også. Det er egentlig litt kjipt at det er så langt unna – man skulle jo hatt mulighet til å reise hit hele tiden! Det at det blir langt borte gjør jo også at det blir dyrt å reise. Om man ikke passer på slik vi gjorde kan det koste 10 000 kroner per person – og det er jo litt drøyt. Og så ser jeg jo at om man først skal reise hit så bør man ha tre uker, og det er jo heller ikke alltid like enkelt å få til. De fleste har jo 5 uker betalt ferie i året, men det er ikke alle arbeidsplasser som kan gi folk 3 uker sammehengende. I alle fall ikke midt i året.

Det er nemlig slik at det går jo ikke an å reise hit om sommeren (vår sommer), da er det jo i alle fall ikke like fint her som nå – litt for mye regn. Og det er jo gjerne da man kan ta seg ferie. I alle fall kan ungene det. Jeg prøver å vri hodet mitt på hvordan vi kan gjøre det neste gang – ettersom Sander begynner på skolen neste år, og jeg har hørt at det er så vanskelig å be dem fri. At de har blitt så strenge på det. Sander skal jo allerede på en ukes ferie i Oktober som ikke passer med skolens ferier, så vi har tatt en liten sjangs der. Jeg begynner vel i en deltidsjobb kanskje også, så det er ikke bare bare for meg å stikke avgårde i tre uker sånn uten videre etter sommeren heller…

Men alle vil til Thailand. Jeg også! Jeg er ganske klar på at hit skal vi tilbake! Det er så deilig her – og ingenting å være redd for. Trenger ikke være redd for at Sander skal bli kidnappet eller vi skal bli skutt eller noe:) Bare deilig og avslappende. Og varmt og deilig. Jeg tror det blir enten før jul/jul eller i mars som blir det beste for oss å reise. I verste fall får vi ta bare to uker.

Men neste gang vil jeg jo gjerne reise litt mer. Se litt flere steder. En uke i Krabi, en uke i Hua Hin og en uke på en av øyene her ute – billig billig beach house med privat strand! Ser fantastisk deilig ut! Da får vi enda mer ut av ferien! Og ikke minst vi får oppleve litt mer. Hadde vi hatt mer penger tror jeg vi hadde reist litt mer nå. Kanskje tatt en tur over sjøen med båt til Pataya. Ikke det at det frister så fantastisk mye, men det hadde vært gøy å vært der liksom. Kanskje dratt en tur til Phi Phi? Men denne gangen får vi kose oss i Hua Hin, og så ta noen fantastiske dager i Bankok. Folk sier det er så fantastisk i Bankok, så egentlig tenker jeg at vi kunne hatt flere enn tre dager der! Ketsanee sier at hun ville ha hatt en uke der. Det var det jeg tenkte serru – det var bare han reiseselskap duden som mente vi bare trengte noen få dager. Kanskje vi sjekker hvor mye vi må betale for et par ekstra netter på hotell der, så kanskje vi reiser før? Hadde vært deilig å sluppet å stresse liksom! Men vi får se…

Så alle vil til Thailand! Og den eneste måten å komme hit på er å planlegge. Det er ikke egentlig mulig å få til det vi har gjort nå. Bare finne billige billetter og reise i tre uker sånn på impuls. Det bør nok planlegges litt. Ikke minst iforhold til penger. Skjønner det nå:) Og jeg kan tenke meg at om man er flere i familien så er det jo i alle fall viktig å planlegge:) Så sett i gang – planlegg i vei! Jeg vil anbefale Sunquest Travels – de er et lite reisebyrå som har fantastisk billige priser til Thailand med det beste selskapet; Thai Air. Var kjempefornøyd med de! Og ikke minst deilig å reise tur/retur direkte fra Oslo, slippe å bytte underveis. Er altfor slitsomt!

Ønsker dere lykke til med å få til å reise til Thailand! Alle fortjener å oppleve dette! Tenker at barna vil være evig takknemlig for at man reiser hit. De får oppleve så mye – og ikke minst kan de si de har vært på andre siden av verden! Sander har jo vært mye ute og reist;og det syns jeg er viktig. At de blir vant til det, og glad i det. Viktig å møte andre mennesker og se litt hvordan de lever, og ikke bli værende oppe i Nord og bare begrave nesa i snøen:) Bare å glede seg! Jeg har sagt det før: og jeg sier det igjen: Thailand er helt fantastisk!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s