Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Verdens heldigste gutt!

«WOW» sa bare gutten i huset her når vi kom hjem fra markedet i stad. Vi hadde med verdens største pose, full av leker. Han er verdens heldigste, han jeg har. Han er helt enig da. Det har vært mye mas på å kjøpe leker her nede, sikkert fordi jeg sa at han skulle vente med å kjøpe noe hjemme før han kom hit, fordi det sikkert var billigere her. Og det har gått i ett hver dag: kan vi kjøpe leke, kan vi se på leker? Ah, han er så bortskjemt altså. Han har ikke fått hver gang – for de som trodde det – men han har jo fått en del da. For de som kjenner oss godt vet at jeg er glad i å kjøpe leker jeg også:) Han har en del for å si det sånn.

Vi hadde ikke kjøpt så mye, men vi hadde kjøpt en litt stor ting. En Bayblade bane med fire Bayblader til. Og en utenom: Pegasus, den kuleste. Den har også en av vennene hans fått til bursdagsgave. Vi har passet på å kjøpe litt gaver her nede, skal jo i litt bursdager fremover. Så Bayblade er kult. Det syns mamma også, fordi her finner vi dem til en tiendedel av prisen. Jeg har ikke kjøpt noen hjemme, fordi det er så forferdelig dyrt. Men nå har han 9 stk haha!

Og så har vi fått tak i noen DS spill, så nå sitter han i senga ved siden av meg og tester dem ut. Søtnos. Han er så happy vettu. Glad i ting – som moren sin:) Trenger ikke være så mye, bare litt leker hihi:)

Siste update er at vi har vært langs stranden og plukket skjell og laget sandslott og kost oss masse. Jeg ble glanet ned av Thai – mennesker: både damer og menn (en gammel dame viste meg frem til mannen sin haha), mens jeg var på stranden i bikini. Vi var på et Thai sted og de er ikke vant til å se Falang (hviting) der – og heller ikke bading i bikini. De bader jo i klærene sine her vettu. SÅ redde for å bli brune. Hvor rare vi mennesker er – hva som er forskjeller på hva som er status og ikke:)

I morgen blir det optiker og skredder: må jo benytte meg av det som er billig her. Skal også en tur til tannlegen og frisøren:) Snakkes!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s