Hverdag, Thailand
Comments 2

Litt bilder fra Thailand!

Vi har rukket å være litt mer på kjøpesenter – må jo shoppe litt:) På et par markeder, det er jo alltid kult, og ikke minst spist god mat og kost oss i sola. Her kommer litt bilder så dere kan se hvordan vi har det!

Det siste bildet her er av et hus i samme område som onkel sitt, og i samme standard, med basseng og alt mulig. Det vurderer vi å leie neste gang vi kommer ned hit. Det er greit å bo hos onkel, men det er klart, de har tre barn, som har måtte flytte ut av rommene sine for at vi skal være her. De skal bygge en liten stue med to soverrom bak i hagen neste år, men det er jo ikke sikkert det skjer før vi vil komme tilbake. Jeg tenker jeg har lyst til å samle flere fra familien og reise. Marita har jo lyst, og jeg håper på å få med meg mamma – hun hadde jo egentlig bestemt seg nå, men siden det ble tre uker kunne hun ikke reise fra jobben. Men vi skal nok få det til! Selv om guttungen går på skolen. Det er vel ikke SÅ vanskelig å be dem fri vel?? Jeg tenker jo at vi trenger minst tre uker igjen – for det er som onkel sier, det er så mye å se og gjøre her at om man vil ligge litt på stranda eller ved bassenget også må man ha litt tid. Han mener minimum en måned da, men hvem kan få til det liksom:) Jeg tenker at det i alle fall er en deilig tanke å kunne gjøre det som onkel gjør nå, å kunne være her halvparten av året når man blir gammel. Jeg har tenkt å dra til banken/forsikringsselskapet og se om jeg kan få til en sparing til pensjonen min når jeg kommer hjem faktisk. Ser at jeg ikke kommer til å ha så mye å rutte med slik jeg jobber med nå, selvstendig og alt. Så jeg må begynne å planlegge allerede nå tenker jeg, om det skal bli noe utlandet når jeg blir gammel:)

Å leie et hus her nede for en måned sier onkel, koster mellom 2 og 3 tusen kroner. Ha! Det er jo helt sinnsykt! Så om vi er tre personer er det 1000 kroner per hodet for en måned. Det blir en bra ferie kjenner jeg:) Ha flotte dager i Norge – bli gjerne med neste gang!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

  1. Monica says

    Ser såååå herlig ut. Kos dere masse videre 🙂 har også lyst til å reise til Thailand, helt klart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s