Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Vil bare erte dere litt:)

Hører det snør hjemme igjen? Håper det slutter med det før det har gått 2,5 uker:) Her sitter jeg i hagen, i skyggen og drikker kaffe og Farris, i 30 grader og nydelig sol. Nesten litt for varmt faktisk! Ble dere misunnelige nå? 🙂 vel, det er bare å komme! Alle er velkomne her! Det er så fantastisk gjestfrihet her! Alle er så herlige! Og det er IKKE noe problem med å ha med barn. Kanskje ikke for små, fordi de ville ikke trives i varmen, men når de er så store som Sander at du kan fortelle dem hvorfor det er litt ubehagelig – at det er varmt og sånn er det bare i Thailand – er det helt perfekt! Ingen som er ute etter han, bare søte og herlige mot han. I går når vi var på markedet skulle han kjøpe sin egen leke, de smiler og syns han er så herlig når han endelig bestemmer seg for hva han vil ha, og så trekker opp den lille star wars lommeboka si fra Marvel Heroes veska si og skal betale selv. De roser han fordi han har så mye penger, og han blir kjempeglad.Han tror han kan kjøpe hele verden her nede:) Nydelig!

Vi skal på stranda i dag. Har hatt noen dager når vi har gjort litt andre ting enn å ligge i sola, så det blir faktisk litt deilig å sole seg litt igjen:) Vi skal på en del av stranda som vi var og spiste ved i går. Veldig nydelig sted, og ikke for mye folk. Ketsanee har allerede booket sol senger for oss, så vi trenger ikke stresse. Klokka er kvart over ni her, og Sander sover fortsatt. Deilig!

Så kos dere med snø hjemme! Det er aldri for sent å gå på ski!!

 

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s