Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

kap kon ka!

Eller, tusen takk som det heter på Norsk!

Vi har det helt fantastisk! I dag har vi vært på Hua Hin Safari og sett på elefanter, slanger og krokodiller. Det var kult og se, men jeg satt med dårlig følelse hele tiden; tenk hvor mye bank disse dyrene har fått før de skjønte hvordan de skulle oppføre seg/opptre da! Det var en gutt, for han var en gutt, bare 15 år gammel, som trente slangene, og han var helt fantastisk – han vugget dem nesten i søvn, eller i transe eller hva man skulle si. Men på slutten prøvde slangene faktisk å gå tilbake i esken sin; den ville bare bort. Stakar:)

Vi har fått oppleve Thuesday Market også. Bråkete, med masse crap – men fikk kjøpt 9 par sokker for 40 kroner da. Og 6 bher for det samme:) Ganske ok!

Nå har Sander sovnet på vei hjem – igjen. Stakar, holder han våken flere timer etter vanlig sove tid. Men han har det gøy da! Nå skal dere få litt bilder: enjoy:

Ser bra ut ikke sant? 🙂 Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s