Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Fremme, og i god behold!

Jada, jeg sa jeg skulle blogge, og ikke minst vise dere bilder. Og jeg er jo som vanlig litt treig:) I går gikk med til bare å være sliten. Vi sov ingenting på flyet, og jeg sov ingenting i bilen, så jeg var ganske sliten når jeg kom frem. Ble sittende noen timer her og nøt sola og bada litt, før vi tok oss en velfortjent hvil midt på dagen. Sto opp og holdt oss våkne til kl 22 (her nede) og da sov vi godt:) Har våknet nå kl 0900 og sitter nå ute og koser oss i skyggen. Det er ganske varmt her allerede og Sander sliter litt. Han går inn og ut av huset for å bli litt kaldere. Han gleder seg forresten til i dag – vi skal på shopping! Han har fått beskjed om det hjemme at «vent til Thailand, der er det sikkert billigere!».

Flyturen gikk veldig bra! Overraskende bra faktisk. Selv om vi ikke sov noe, så kjedet ikke Sander seg så mye, og spurte bare en gang om vi var fremme snart. Det var en skjerm til hvert sete så han fikk sett bådet Tintin og litt tegneserier. Han spilte litt DS og koste seg med å leke hytte under bena våre. Jeg sier våre, fordi han fikk leke under bena til han som satt sammen med oss også. Som forresten ikke ble lei av at vi til stadighet måtte opp for å gå på do, slik at han måtte flytte seg:) Kristoffer, som han heter, fortjener et helt eget innlegg, så skal fortelle mer, men kan si at flyturen ble kortere ved å ha så godt selskap!

Det er helt fantastisk her nede! Ketsanee og Harald (onkelen min) har verdens flotteste hus, med stort herlig basseng foran huset. Nydelig hage, masse kaniner og 3 hunder. Det er så deilig, og ikke minst deilig selskap! Kusinen min er her også (hun jobber i Thailand og er her noen måneder i året – driver med t skjorter med trykk og hettegensere. Hun har to butikker her nede,og tar også med seg hjem og selger der. Fin jobb eller hva?

Jeg har kamera altså, men akkurat nå er jeg litt lat:) Sitter i den ene paviljongen og slapper av før frokost. Tror de har mindre matlyst pga varmen her altså:) De sitter og venter og venter og venter med å spise hehe:) Må vel mase litt nå, er ganske sulten selv!

Ha flotte dager – det er jeg helt sikker på at vi kommer til å få! Jeg kommer sterkere tilbake med bilder fra huset og ikke minst fra byen og de flotte folkene her!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s