Hverdag, Thailand
Comment 1

Nå er det Thailand!

Åh, dagen er endelig her! Det er flott vær her ute, og det lover jo bra for en god flytur, og ikke minst får dere det deilig her selv om vi reiser:) Det er lov å være litt misunnelig allikevel da folks! Vi reiser i dag og blir borte i 3 uker og 2 dager! Herlig!

Jeg har snakket med onkelen min på Skype fra Hua Hin i dag, og det ser virkelig deilig ut der! Masse sol og varmt, og de har skrudd på aircondition på rommene våre, så nå er det bare flyturen igjen! 11 timer på fly…. Ja, får håpe vi får sove litt da. Vi har ladet DSen og PCen, og vi har med bøker og Ipod. I tillegg er det jo tv på flyet. En liten skjerm med programmer du kan velge selv på hver stol. I tillegg har jeg hørt mye bra om Thai Air, de er kjempeflinke til å passe på oss og lage turen en fin opplevelse. I tillegg er det god plass til bena og god plass til å gå litt om man trenger det.

Jeg kommer til å ta med meg PCen og blogge litt fra Thailand. Dere skal få litt bilder og sånn (ja jeg vet jeg ikke er så flink til å legge ut bilder men lover jeg skal legge ut litt nå som vi er på tur!). Ikke minst får jeg friste dere litt til og også ta turen til fantastiske Thailand! Jeg planlegger allerede en tur til!

Ønsk oss lykke til med lang reise! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s