Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Vakker morning! Hva er du takknemlig for?

Og solen skinner utenfor. Jeg tenker at i dag er dagen min:) Jeg skal få gjort mye i dag. Jeg fikk gjort mye i går også! En av de tingene jeg har utsatt og utsatt fikk jeg faktisk gjennomført. Og da var jeg mektig imponert over meg selv. Det er viktig det også – å klappe seg selv på skulderen og være kjempefornøyd når du gjør en bra ting! Ikke minst når du gjennomfører noe du kan få en belønning for:)

Med en så herlig sol og litt god tid på morgenen, tenker jeg på alt jeg er takknemlig for. Jeg er takknemlig for at jeg har fått studere så flotte ting som jeg har fått, i så lang tid som jeg har. Jeg har vært student siden 2009, og trives veldig godt med det. Det har gitt meg muligheten til å starte opp for meg selv, eller videreføre noe, som jeg har veldig tro på og som er veldig spennende. Ikke minst har det gjort at jeg har blitt kjent med mange herlige mennesker, som tenker veldig likt som meg selv, og som ikke minst har troen på seg selv og disse produktene som vi selger. Jeg ser at fremtiden også er lys, og jeg gleder meg veldig til å gjennomføre den!

Jeg er takknemlig for alle medlemmer av min indre krets, min familie og mine venner. Jeg er takknemlig for at jeg får være sammen med dem, og dele hverdagen sammen med dem. Hva hadde vel livet vært uten dem?

Og så er jeg takknemlig for at jeg har mat på bordet, og penger til å betale regningene mine. Det er ikke alltid en naturlighet. Det er ikke alle som har råd til å bo i et så flott hus, og gjøre så mange spennende ting som meg; og ha opplevd det samme som meg i livet. Jeg har vært veldig heldig som har hatt gode relasjoner som har hjulpet meg oppigjennom livet, som gjør at jeg faktisk klarer meg, tross studentlivet.

Jeg håper at alle har noe i livet sitt de er takknemlige for! Det er viktig å innse og tenke over de tingene man har i livet, og de menneskene som er der, det er ikke tilfeldig, og det er ikke en selvfølgelighet. Vis til alle rundt deg at du mener at du er heldig som har det som du har det, uansett hvordan du har det! Det handler alltid om å finne NOE i livet man er takknemlig for, og så dyrke det. Da kan det bli større enn alt som er negativt – og da er livet fantastisk!

Ha en flott dag i dag i solskinnet – og fortell noen hvor takknemlig du er for at akkurat den personen er i livet ditt!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s