Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Nå begynner det å haste!

Uff, har flere ting jeg må gjøre før vi reiser. Føler egentlig at jeg skulle ha en uke til, men jeg vet vel det at vi faktisk ikke hadde fått gjort noe mer. Da hadde det nok bare kommet andre ting jeg skulle ha gjort. Sånn er det jo alltid. Men er det noe vits i å tenke på alle de tingene man skulle ha gjort? Får man gjort dem noe mer av det?

Det er bedre å konsentrere seg om en ting av gangen. I dag skal jeg få ringt noen legekontorer for å få hengt opp plakater om Slank, Sunn og Selvsikker kurset som begynner i Drammen i April. Jeg tenker at det kan være en god markedsføringskanal, som ikke koster oss mer enn tid. Og kanskje litt porto for å sende ut plakatene. Jeg sendte jo ut plakater og brosjyrer til alle i Drammen for noen uker siden, men jeg har ikke hørt noe fra noen, så det vil jeg ikke gjøre igjen. Det betyr at jeg må ta litt tid og ringe rundt. Og det har jeg utsatt og utsatt.

Hva er vitsen med å utsette da? Hvorfor gjør jeg det? Jeg vil jo komme frem med firmaet, og for å gjøre det så vet jeg jo at jeg må gjøre kjedelige ting av og til. Men jeg velger å utsette det. Og da begynner det å haste. Ting som haster er jo aldri gøy å ha hengende over seg. Men det er kanskje det jeg trenger for å få gjort ting? Jeg har lært en teknikk av psykolog Sigurd Stubsjøen som gjør at du kan identifisere «tidstyver» i livet ditt. Det å sette ting du gjør i bokser som «viktig, men haster ikke», «viktig, haster», «ikke viktig, men haster» og «ikke viktig, haster ikke» kjenner man fort igjen hva som er tidstyver i livet ditt.

Jeg har helt klart noen tidstyver som gjør at jeg til slutt sitter igjen med en del i boksen «viktig, haster». Ettersom jeg har ganske god tid, er det lett å utsette ting, som også er viktige. Særlig ting som er kjedelige hehe:) Jeg gleder meg veldig til jeg har råd til å ansette noen som kan gjøre disse oppgavene for meg. Men for å komme dit må jeg jo gjøre dem selv. Eller jeg må ikke, jeg vil bare ikke ha konsekvensene av det at det ikke blir gjort; nemlig at ingen kommer på kurs og at det ikke blir penger inn til Helhetsvelvære.

I dag er det da altså «viktig, haster» som står på planen. I dag og i morgen må jeg bruke på det. Ringe rundt og få hengt opp lapp om kurset vårt. I morgen må jeg også ta meg runden i Drammen og henge opp plakater. Vi begynner tidlig denne gangen, i håp om at vi får flere påmeldte denne gangen!

Om du vil høre mer om kurset – ta kontakt med Anne Brit på telefon 92644812, eller mail kurs@helhetsvelvare.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s