Hverdag
Legg igjen en kommentar

Er de ikke deilige?

De små… I dag er jeg barnevakt for søsteren min sin, og har min egen med meg selvfølgelig. Jeg har lovet Sander en dag med bare kos, og ikke minst litt TV:) Må jo ha litt TV når man får være hjemme fra barnehagen midt i uka:)

Søsteren min sin er 1 år, og veldig aktiv. De er jo så deilige når de er i den alderen. Må passes på hele tiden, og ikke minst er de jo så herlige når de er fornøyde. De er jo ikke alltid fornøyde hehe. Hun er ganske bestemt, og får hun det ikke som hun vil blir hun skikkelig sutrete.

Men uansett om de er sutrete – det tåler man jo. Selvfølgelig best når det er din egen, og det går fort fra du tålte mye til du blir litt lei av grining:) Jeg kjenner også at det er verre når tante ungen min griner enn når min egen gjør det. Man kjenner liksom sin egen unge best, og vet godt når det er viktig og når det ikke er så viktig. Det er ikke så lett med andres. Men som sagt, man tåler det jo. Så når hun nå sutrer litt fordi hun er trøtt eller ikke får det akkurat som hun vil, er det helt greit. Ser ikke ut til å plage Sander heller.

Hun er for det meste bllid da. Verdens herligste unge! Hun smiler hele tiden hun! Og det er så deilig å se at hun smiler til MEG. Eller til Sander. Hun smiler fordi hun kjenner oss igjen. Så søt! De er jo så deilige de små. Jeg drømte faktisk at jeg fikk en ny en her om dagen. Merkelig. Jeg som trodde jeg var ferdig med det. Men underbevisstheten min prøver visst å si meg noe annet hihi:)

De er jo deilige når de blir større også. Akkurat nå sitter Sander og ler så han rister til Kometkameratene. Verdens herligste han også! Og det er veldig deilig når de ikke trengs å passes på hele tiden. Har jo en unge som ikke finner på så mye bråk. Han finner liksom ikke på så mye ugagn. Kommer det etterhvert kanskje?

Så i dag skal vi bare kose oss sammen. Har et par småting jeg må gjøre, og håper på at det kan gå greit:) Vi får nå se… Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s