Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Fantastisk helg!

Her i familien er vi ikke alltid like flinke til bare å sitte stille. Jeg prøver meg på å bruke Mindfulness inne i alt, men denne helgen har det bare blitt aktiviteter fra morgen til kveld:)

Fredag reiste vi med mamma og søsteren min Kristine på ferjetur til Danmark. Barnas båt med Stena Line – anbefales sterkt! Det var noe å gjøre for barna hele tiden. Sander syns det var helt fantastisk, og selv om vi voksne ble ganske slitne, var det jo gøy for oss også. Vi la oss kl halv tolv på natta, den var kanskje litt drøy for ungene, men det var jo rett og slett lagt opp til at man skulle være oppe lenge! Det var program helt til klokken elve!

Jeg har masse fine bilder, men har selvfølgelig de i bilen, så får poste dem senere:)

I går dro mamma oss ut på tur. Det var nydelig vær og vi hadde fått beskjed om at vi skulle gå i 1,5 timer. 2.5 timer senere var vi endelig fremme… Var litt sur da jeg fant ut at hun hadde dratt oss med på over 7 kilometer en vei – altså nesten 1,5 mil frem og tilbake. Kanskje litt mye for ei dame som ikke er helt i form og en guttunge på 6 år? Men heldigvis hadde vi med akebrettet og tilbake var det nesten bare nedover (ja det betyr at det var nesten bare oppover på vei til…), så det gikk jo helt greit. Vi fikk vafler og kakao når vi var fremme, så hjemturen gikk litt bedre:)

Spreke er vi! Fått brent en del kalorier for å si det sånn. Jeg markerer dette som et treningsinnlegg – tro meg, det kjennes slik i dag! Vi skal nok få vært litt aktive denne uken også, vi reiser jo på lørdag – og det er masse som skal gjøres før avreise! Ah, gleder oss SÅ mye!

Nå skal jeg gjøre klart til vaksinering av guttungen…. Ikke helt sikkert han gleder seg til det hihi:) Men det må gjøres! Klar, ferdig, gå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s