Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Ah!

Tidlig morgen. Ja for det er det når jeg står opp klokken syv tenk! Jeg lurer på hvordan det blir når jeg skal begynne å jobbe igjen? Denne studenttilværelsen har jeg blitt godt vant til. Har jo ikke vært ordentlig på jobb siden 2008. Har fått meg ganske gode vaner med å ta det helt rolig om morgenen. Selv om jeg har ting jeg skal gjøre, er det ikke ofte vi trenger mase og stresse om morgenen. Det er utrolig deilig, og det er gjerne slik jeg vil leve.

Men så kan det jo hende alt det endrer seg allerede etter påske. Jeg har nemlig allerede søkt på en jobb! Egentlig er jeg ikke ferdig på skolen før til sommeren, men jeg kunne ikke la denne sjangsen gå fra meg. Det er en 60% stilling på UIO, i ekspedisjonen til Institutt for Spesialpedagogikk. 60% tror jeg passer meg perfekt. Hadde egentlig tenkt meg noe som 40% i begynnelsen, men kan klare 60% tror jeg. Må bare ta det helt rolig de andre 40% i begynnelsen. Jeg kunne godt tenke meg å komme inn i miljøet på UIO igjen. Selv om det ikke er mitt eget institutt (Sosiologi), tror jeg at jeg kommer til å trives. Jeg elsker jo å gjøre administrasjon, og det er også gøy å hjelpe andre til å finne frem til ting osv, så det høres ut som en kjempespennende og passe jobb. Selv om det er litt reisevei. Kan bli spennende iforhold til henting i barnehage og sånn…

Men det er en jobb i Staten, og det kunne jeg gjerne tenke meg. Har tenkt på det flere ganger, at om jeg skulle begynt med en jobb ved siden av å holde kurs og sånn i Helhetsvelvære, vil jeg gjerne jobbe i Staten. Faktisk overraskende bra betalt også. Stillngen har et lønnstrinn som begynner på 345 000 for en full stilling i året. Jeg syns det var ganske bra jeg, for å jobbe i en ekspedisjon. De forventer 1-2 års utdanning utover videregående da, så de betaler vel litt for det. Det er i alle fall ikke noe problem for meg – jeg har jo 6 år etter videregående:)

Jeg er litt spent da, for de skal ta intervjuene mens jeg er i Thailand. Jeg snakket med dem i går, og hun sa det var ikke noe problem å ta det på Skype, så om jeg er intressant får jeg i alle fall med meg det. Nå er det sånn at det for 2 dager siden var 42 søkere, så det spørs jo på hvilken utdanning og erfaring de søkerne har…. De vil jo egentlig helst ha noen som har spesialpedagogikk tenker jeg:) De var helt overrasket selv over hvor mange søkere de hadde fått. Blir spennende!

Jeg har faktisk tenkt litt på det i det siste, hvordan det blir å begynne å jobbe igjen. Jeg har jo lagt til meg litt vaner mens jeg har vært hjemme, og de er ganske bedagelige. Selv om det kan være hektiske dager med Helhetvelvære, så er det jo for det meste ikke hele dager. Og jeg kjenner jeg kan bli sliten, faktisk så mye at jeg må gå å legge meg litt midt på dagen. Så det blir spennende å se. Det viktigste for meg er å ha en jobb som jeg trives godt i, og som inspirerer meg, slik at jeg ikke føler det blir et ork.

Heldigvis blir det stille i Helhetsvelvære når det nærmer seg sommeren. Da kan jeg ta det litt med ro og komme inn i den nye jobben, før jeg etterhvert kommer tilbake og kan da jobbe mer med Helhetsvelvære i tilegg til jobb på 60%. Jeg tenker at en opptrapping med for eksempel en dag i uka med Helhetsvelvære når det begynner å skje ting igjen ville vært helt perfekt. Og så til slutt to fulle dager, slik at jeg er tilbake i 100% jobb. To dager i uka med kurs, og etterhvert også kanskje litt mer, for det er jo også noen kurs som holdes på kvelden. Min plan er jo å finne noen andre som kan ta over jobben som selger, og kanskje også etterhvert administrator i firmaet, slik at jeg kan konse om å holde kurs og foredrag. Det er jo der min glød ligger! Jeg tenker også at det mens jeg kommer inn i arbeidslivet igjen, blir lettere å sende våre kursinstruktører for å holde de kursene som kommer, vi har jo flere av de:) Alt blir som det blir, og jeg forventer at dette kommer til å bli bra!

Så det blir spennende å se. Jeg vet ganske mye i løpet av den tiden jeg er i Thailand tenker jeg. Holder dere oppdatert jeg:) Nå skal jeg gå og vekke Sandermin  – han har en viktig dag i barnehagen i dag! Blogges:)

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s