Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Thailand here we come!

Nå begynner jeg å få reisefeber! Passet til Sander kom i går, og vi har time for vaksinering (Takk farmor for at du minnet meg på at det var smart) på mandag. Jeg har tatt frem sommer klærene og koffertene, og gleder meg bare til å begynne å pakke. Jeg tror ikke jeg kommer til å ta med meg så mye egentlig. Prøve å tenke at for det første eier onkelen min og kona hans flere vaskerier (!) og for det andre er det jo så utrolig billig med klær der, og det blir helt sikkert litt shopping. Jeg har fordelt pengene mine sånn at det er klart (var litt skummelt når det sto så mye penger på en konto jeg bruker masse. Det så liksom ut som om jeg hadde råd til alt mulig! Fristende å bruke masse penger – elsker det!), så nå begynner ting å falle på plass.

Jeg skal jo studere mens jeg er der nede. Kommer til å ta med meg bøker både til coachingen på BI og Trener studiet hos Sigurd. Jeg tenker jeg får litt tid i sola mens Sander holder på med sitt i bassenget. Trenger jo ikke være med han hele tiden – han svømmer jo nesten selv nå (skal selvfølgelig ha på seg svømme armer når han er alene altså). Eksamen er allerede i Mai på BI, så jeg må se å komme igang med å lese. Lenge siden jeg har gått på «skole» liksom, de andre studiene jeg har hatt har vært veldig praktiske, med samlinger og mye praktisk arbeid som kursholding og administrasjon av selskapet. Det har jo nesten blitt til hverdagen, så jeg tenker nesten ikke over at jeg er i utdanning når jeg gjør dette. Er jo mest i praksis dette året, så det kommer ikke som en overraskelse, det er bare litt annerledes å nå skulle gå på mer «teoribasert» skole.

Så jeg er klar. Og tror Sander er veldig klar også. Han gleder seg veldig (selv om han plutselig ikke viile reise allikevel når han fikk høre at han måtte ta sprøyte før han reiste haha), til sol og sommer. I går dro vi på Drammensbadet og fikk øvet oss litt, og jammen svømmer han snart. Etter tre uker i Thailand med bare bading og kos svømmer han sikkert som bare det. Og da er det bare å holde det ved like ved å gå på badet igjen masse når vi kommer hjem! Tar jo litt tid før det blir badetempraturer her liksom 🙂

Tenk nå er det bare litt over en uke igjen til vi reiser! Lover å gi dere litt bilder! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s