Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Slank: trening og kurs!

Går hånd i hånd<3

I går fikk jeg presset inn en time på treningssenter med litt intervaller og styrke på beina. Jeg er veldig spent på om jeg har bygget noen muskler i bena når jeg endelig får gått på vekta InBody 720 igjen! Jeg får jo ikke vært med den siste dagen med veiing (da er jeg jo i Thailand hihi), så jeg skal ned til dem og veie meg når jeg kommer hjem. Dermed jukser jeg meg til noen ekstra uker. Jeg har store planer om å fortsette den gode trenden også når jeg er i Thailand. Det er jo litt annerledes tempratur og sånn der, så jeg tenker at det kanskje også går lettere? Når det er så varmt så forbrenner man vel kanskje mer?

Men jeg fikk vært med på kursdagen i går. Da var det forebygging som sto på programmet. Hvordan vi skal klare å forberede oss på vanskelige situasjoner, som man vet man bli fristet. Hele poenget er jo å klare å unngå å få i seg så mye fet og usunn mat. Og det er jo lett å bli fristet av:) Sukker og fett smaker alltid godt!

Nå har jeg lært meg å lage mentale setninger, motargumenter, som skal komme automatisk etterhvert når tankene om å være usunn kommer. Eller negative tanker generelt sett. Det handler om å finne en alternativ tanke man skal tenke når de negative tankene kommer. Og de kommer. Visste du at det går ca 60 000 tanker gjennom hodet ditt hver dag? Og flesteparten av de er dessverre negative. Derfor er det veldig viktig å tenke igjennom hva du skal tenke! Det er du som skal bestemme – ikke minst fordi du vil bestemme hvordan du føler deg, og det kan du styre gjennom hvordan du tenker! Tanker påvirker nemlig følelser, og det er tankene du kan forandre! Planlegg hva du skal tenke, og når du legger merke til at du tenker negativt: bestem deg for at du skal tenke annerledes!

Mine tanker skal være at jeg fortjener å være slank og lykkelig. De situasjonene som frister meg mest er når jeg er sulten, så jeg må passe på å spise nok, og da er det i alle fall viktig å spise riktig. Så når jeg skal unngå å bli fristet skal jeg se for meg den slanke, sunne utgaven av meg selv,  og si at jeg fortjener å være slank og lykkelig! Jeg gleder meg over den tanken – og det gjør det enklere!

I dag skal jeg ta magen igjen. Jeg har funnet en veldig effektiv øvelse, som innebærer å bruke ball, og som virkelig får magen til å jobbe. Jeg har funnet ut at jeg ikke kan ta den øvelsen hver dag som jeg hadde tenkt, den er rett og slett for effektiv. Jeg vil ikke overtrene heller:) Men da blir det mage når jeg ikke trener i alle fall! Jeg skal se om jeg får funnet noen bilder av øvelsen, så skjønner dere hva jeg mener:) Nå er jeg klar for en sunn og god frokost! Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s