Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Rare!

Ja noen er rare. Hvorfor er det sånn at noen ikke helt klarer å balansere ting her i livet? Ikke klarer å si ifra hva som egentlig skjer, og hva man kan forvente av personen? Det er så slitsomt med mennesker som man tror man kan forvente en ting av, fordi det er dette som blir kommunisert, men så viser det seg at dette ikke stemmer. Merkelig måte å oppføre seg på.

Folk som nesten lever litt et «dobbeltliv» – hvor de sier en ting og gjør en annen, eller rett og slett lurer folk rundt en – jeg tenker det må være så slitsomt? Jeg tror ikke jeg hadde hatt overskudd jeg, til å lure rundt og ikke holde avtaler i det ene, for å holde avtaler i det andre. Slitsomt! Usannheter er ikke alltid et resultat av dette, men det kommer jo på «lasset» gjerne, selv om man vil eller ikke. Når man sjonglerer litt for mye, kan man ikke klare å holde helt styr på alt.

Det får vel være opp til en hver hvordan man vil oppføre seg her i livet, men det er når det går utover en annen det blir vanskelig. Det er ikke riktig at noen andre skal «lide» fordi en person rett og slett ikke klarer å holde seg til det den lover. Og det den fremstår som. Det blir feil. Er ikke alle enige i det? Vi vil vel ikke at noen andres dårlige beslutninger skal ha dårlig innflytelse på vårt liv? Vi vil jo gjerne at utfallet skal bli bra når vi selv tar hva vi mener er gode avgjørelser. Jeg vet at det ikke hjelper å si «sånn bør det være» men vi føler det vel alle sammen:)

Tenk godt igjennom hva du gjør som påvirker andre. Jeg håper du tenker igjennom:)

This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s