Hverdag
Legg igjen en kommentar

Skodilla!

Jeg har en «svakhet» her i livet. Det er at jeg er svak for sko. Masse sko! Jeg har et eget skap med sko. De står der så pene å se på atte! Jeg måtte bare ha et sånt når jeg flyttet inn i det nye huset, måtte jo ta vare på alle skattene mine!

Jeg har en tendens til å bruke litt mye penger på sko. Særlig når det er salg – er vi ikke alle sånn? Jeg er ikke så ille at jeg bruker tusenvis av kroner PER par, jeg har ingen slike «store» merker; det tør jeg nesten ikke gå med: men jeg har litt «små» merker som Ed Hardy og sånn!

Nå har det seg sånn at jeg oppigjennom tiden ikke har vært helt flink til å kjøpe sko som faktisk passer! Det går litt fort i butikken og jeg blir litt revet med. Dermed ender jeg opp med sko som jeg ikke kan gå med. Har mange kjempekule sko, særlig pumps, som jeg ikke kan bruke – rett og slett fordi de er et nummer for små! Det er så kjedelig altså! Jeg har til og med kjøpt sko som kostet 1000 kroner TO ganger fordi jeg første gangen kjøpte de så små, og bare måtte ha de! (De har blitt for små de også…) Jeg har faktsisk fått litt større føtter etterhvert også, ikke spør meg hvordan.

I går fant jeg (kan man si dessverre?) ut hvordan Ebay fungerer. Ja jeg er litt treig på det der, og det kan vel kanskje bare være bra… Ettersom ting er jo så billig der at jeg begynner nesten å gråte. Skjønner at vi bor i et dyrt land altså! Har aldri vært borte i maken! Selvfølgelig må man betale litt frakt, faktisk noen ganger mer enn ting koster dessverre, men selv om man legger inn det i beregningen, er ting fortsatt billig billig billig!

Så jeg klarte ikke la være da. Det begynte med at jeg skulle se etter et par vintersko til. Har ønsket meg et par Sorel, og også kanskje et par Timberland til fordi jeg irriterer meg over at de jeg har ikke er pene lenger – de er jo hvite og jeg har ikke tatt vare på de, så de har blitt litt svarte her og der. Jeg fant disse to til halv pris av i Norge. Men før jeg fikk bestemt meg ble jeg sittende å kikke på småsko. Og det er virkelig her jeg har min svakhet.

Ikke minst når de blir så billige. Fantastiske var de også! Jeg kan gå helt rundt meg selv der. Jeg klarte rett og slett ikke å logge meg ut før jeg hadde kjøpt noe. Og det ble mer enn noe. Tenk alt dette fikk jeg for 1600 kroner inkludert frakt (det er det 1,5 par av disse skoene ville kostet i Norge):

Åh, jeg er helt i himmelen! Dette betyr bare rett og slett at jeg får mindre å rutte med i Thailand. Ja ja, jeg hadde jo tenkt å ta med meg 10 000, så nå blir det bare 8500 da… Det bør vel gå? Tror det, får bare shoppe litt mindre der. Tenk om de har kule sko der da? Hm…. De er sikkert ikke ekte da…. (de jeg får i Thailand altså). Nei, vi får kose oss med god mat og opplevelser i Thailand tenker jeg… Jeg må jo ha igjen litt kanskje også – skal jo rett til Tyrkia også! Neste måned blir herlig!

Nå har dere sett min svakhet. Alle har en. Hva er din? 🙂

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s