Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Klar for dagen!

Å for en dag det skal bli! I dag snur jeg nesa til Sandefjord for å forhåpentligvis inngå en ny samarbeidsavtale med bedriftshelsetjeneste der nede. Stor, tradisjonell bedriftshelsetjeneste, som er ute etter å ta inn litt andre tjenester som kursing, så de er super klare! Gleder meg veldig!

Jeg har mye som skal ordnes før jeg er på plass og kan reise på ferie! Dette er bare en av dagene jeg får fullt opp med avtaler før jeg kan ta meg tiden til å reise bort i tre uker:) tre uker i Thailand here we come! Gleder meg til litt sol altså!

Det gjenstår å booke møter med bedriftshelsetjenester i Bærum og Oslo, så dekker vi snart hele østlandet! Jeg har også begynt å jobbe med Bergen og Stavanger – det blir veldig spennende! Hva med å jobbe ute på oljeplattformer for eksempel? Tror du de trenger å være fullt tilstede i jobben sin? Fullt tilstede i øyeblikket? Hva med å være i form? Tror du det tar på å jobbe 12 timers skift på sjøen?

Jeg gleder meg veldig til de nærmeste ukene. Jeg har en kurskveld igjen, neste mandag, ellers blir det nok ikke noe mer før jeg kommer hjem igjen. Bra å ha litt tid på å planlegge neste stunt. Jeg må få inn reklame og plakater for vårt neste kurs i Slank, Sunn og Selvsikker også – som starter i slutten av april! Bare gled dere!

Nå må jeg løpe! Blogges!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s