Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Slank og Selvsikker: mål!

Jeg satte meg et mål på ned 5 kilo i begynnelsen av kurset. Jeg ser nå at det skal holde hardt. Derfor har jeg, som det er lov å gjøre med målsetting, endret tidslinjen på målet mitt. Jeg har nå et mål om å være 5 kilo mindre innen 21 April 2012! Gleder meg! Jeg har gode grunner, og det gjør at motivasjonen er på topp!

For at jeg skal få til dette må jeg være superstreng på maten. Jeg har jo allerede kommet langt med det, men det er enda viktigere nå. Skal man gå ned i vekt er det viktig å spise riktig, og i dag får vi besøk av PT og kostholdsveileder Natasja Chantell på kurset, så det passer jo perfekt!

I tillegg må jeg trene. Det gleder jeg meg veldig til å komme i gang med igjen. Har vært lite nå når det har vært så mye kursing, men nå roer det seg jo, så nå får jeg strekke meg etter å klare 3 økter i uka. Jeg vet det egentlig skal holde hardt, men jeg må om jeg skal nå målet mitt. Og det er viktig for meg – dermed er også treningen viktig for meg! Søsteren min trener 3 ganger i uka, og vel så det, så jeg henger meg på henne jeg tenker jeg!

I tillegg skal jeg passe på å gjøre mage øvelser og litt på stepmaskina her hjemme de dagene jeg ikke er på trening. Bare for å forbrenne litt kalorier hver dag, og ikke minst for å styrke magen. Magen er jo mitt svakeste punkt føler jeg, men jeg vet jeg kan trene den opp, har gjort det før, så det er bare å sette i gang!

For dere som mangler motivasjon: jeg vet first hand hvor vanskelig det er å gjøre noe med det når man ikke har noe man brenner for som målsetting. Det er det som er cluet: finn noe som virkelig engasjerer deg – noe som er viktig for deg: da kommer motivasjonen lettere! Jeg gleder meg faktisk til dette – endelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s