Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Slank og Selvsikker: maten jeg spiser

Jeg har ikke vært så flink til å trene. Jeg og søsteren min skulle trent sammen, men hun klarer seg fint uten meg. Syns hun er der støtt og stadig jeg:) Flink!

Men maten har jeg blitt flink til. Det føles nesten som om det går litt mer på automatikk nå. Og jeg gleder meg over det når jeg velger gode alternativer. Jeg har blitt flinkere til å spise oftere, rett og slett fordi jeg tror at om jeg har et jevt blodsukker fristes jeg mindre til å spise usunt og ikke minst til å spise sjokolade:) Det er så enkelt når man er veldig sliten og sulten:)

Jeg har blitt flinkere til å spise mer fiber, og passer på å få i meg proteiner. Byggesteiner er bra! Jeg unner meg et rundstykke innimellom, men jeg har spiser da grove typer. Mamma lagde fantastiske hjemmelagde knekkebrød i går, med masse godsaker i, og det gleder jeg meg til å ta til frokost nå. Skal gi dere oppskriften!

Jeg har ingen «diettplan». Jeg prøver å leve mer etter Helsepoeng sitt tips; mer proteiner, mer fiber og mest mulig variert:) Jeg vil ha enkle leveregler som kan brukes til hverdags. Jeg er ikke så god på å lage mat, så jeg trenger også noe som er oversiktlig. Nå kan jeg lage gode retter, med enkle ingredienser. Veldig effektivt!

Nå gleder jeg meg til litt frokost: og det har ikke alltid vært tilfellet! Ha en flott dag i solen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s