Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Gjesteinnlegg: Tilstanden akkurat nå

Jeg skrev dette innlegget 11. februar, slik at Irene kunne publisere det når hun sto opp. Natten blir av og til litt lang. Jeg vil gjerne legge meg tidlig på vinteren, fordi jeg elsker å sove lenge. Som sagt er vinteren den tungeste tiden.

Men i det siste har det blitt kortere netter. Jeg legger meg ganske sent i forhold til mitt eget mønster. Jeg vet at kl tolv, ett ikke er sent for folk, men det er det for meg som liker å legge meg kl ti. Det er mye som opptar meg. Og det er lett å bli sittende å gruble. Jeg har medisiner mot «grubling», men det går litt fort i hodet mitt. Jeg lurer på om det kan ha noe med de anti-depressiva jeg går på. De har en oppkvikkende effekt, og det har blitt en litt annerledes vinter.

Selvfølgelig er jeg glad for at jeg ikke er «nede» slik jeg har vært de siste årene, men ettersom jeg merker at det går litt fort, har det kanskje blitt en smule for mye? Ikke for det, om jeg må velge vil jeg heller være «oppe» enn «nede». Og jeg tenker også på en ting: Hva er høna og egget her? Er det fordi det skjer så mye, og jeg har mye å tenke på, eller er det medisinene som gjør at jeg føler meg litt hyper?

Jeg tror ikke det er så mye å gjøre med det da. Det er som sagt bedre å ha det bra, enn å måtte slite seg gjennom dagen. Det er helt forferdelig. Og helt uvirkelig og uforståelig for folk rundt deg. Folk som aldri har vært deprimert kan aldri forstå hvordan det er. Jeg håper heller på bedre dager enn det! Nå har jeg en gang energi til å gjøre det jeg trenger med jobb og familie!

Så nå legger jeg meg sent igjen. Og står opp tidlig. Det som er deilig er at kroppen min da funker litt som når jeg er «oppe», at jeg ikke blir så trøtt på morgenen. Merkelig men sant. Det er slik jeg fungerer. Akkurat nå.

This entry was posted in: Psykisk Helse

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s