Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Lykkelig<3

Verdens beste venner, verdens beste familie, verdens beste jobb (er), og verdens beste skolegang! Jeg har det veldig bra om dagen:) Det er spennende å leve! Er dere ikke enig?

Hvordan har du det egentlig? Hvis du kjenner godt etter? Hva sier du til deg selv i løpet av dagen – og hvordan får det deg til å føle? Det er våre tanker som påvirker hvordan vi føler oss! Og det mest fantastiske med det: tankene dine kan du forandre! Du kan dermed styre hvordan du føler!

Det gjelder å si de beste ting til seg selv. Det er jeg god på! Det gjelder å drømme stort, og tro at du kan få til alt du drømmer om! Jeg tror det å ha drømmer er en av de tingene som gjør meg lykkelig! Hva drømmer du om?

This entry was posted in: Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s