Hverdag
Legg igjen en kommentar

Noen ganger er det …?

Alright? Eller hvordan var det nå igjen?

Hvordan føler du deg i dag? Er det noen som har sagt noe pent til deg? Noe stygt? Gjort noe som har forandret bare en liten del av livet ditt? Er det ting du ikke forstår? Ja da er du i båt med mange andre – meg inkludert.

Det å ha en blogg gjør at du er litt «sårbar». Man deler en liten del av seg selv, og noen ganger er man kanskje ikke helt sikker på om man kanskje vil at andre skal lese det. Egentlig. Noen ganger tenker man bare ikke over hva man skriver, og ikke minst hvordan andre kan tolke det. En tredje gang bryr du deg rett og slett ikke.

Men det å føle seg overvåket, det er en spesiell følelse. Merkelig. Selvfølgelig litt smigrende, hvordan skulle man ellers ta det? Men merkelig. Jeg er sikker på at de som leser blogger litt i «smug» og ikke egentlig vil innrømme at man syns det er litt gøy, nå kan si «det må du bare regne med». Ha ha, det er veldig sant. Og sånn er det jo bare. Jeg klager ikke, det er bare et «fun fact of life». Spennende egentlig:)

Det er ikke alltid man skal ta alt som ligger ute personlig. Noen ganger må man bare ta det for det det er. Er man ikke enig i det som står, kanskje man ikke skal lese? Eller er det litt spennende allikevel kanskje? Selv om man ikke vil innrømme det:)

Må si det er fantastisk å oppleve noe annet. Noe uventet, noe som gjør at du kommer litt utenfor comfort sonen sin kanskje? Rett og slett til å le litt av:) Godt å kjenne seg selv såpass da, at du vet hva du skal føle og mene. Sånn er det i alle fall for meg. Hva med deg?

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s