Hverdag
Legg igjen en kommentar

Helgebesøk!

Familie betyr mye for meg. De er de viktigste personene rundt deg, hvis du bare kjenner litt godt etter. Selv om det kan være vanskelig av og til, er det alltid en utvei til å bli samlet igjen, som familie. Jeg velger å være overbevist om at alle som er del av en familie egentlig ønsker det beste for alle i familien, og vil være samlet og ha et godt forhold. Sånn er det i alle fall med oss!

I helga har jeg besøk av søstre og deres respektive:) Veldig veldig veldig koselig! Sitte oppe lenge, snakke om alt mulig. Og ikke minst, bygge hverandre opp. Det er alltid så koselig når vi er sammen. Nå er det klart for en deilig frokost – og så blir det enda en deilig dag. I dag skal vi gjøre når vi var små: spille Spar Dam! Gleder meg!

Ha en fantastisk dag!!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s