Hverdag, Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Klar for ny kurskveld: Slank, Sunn og Selvsikker!

I dag har vi kommet til tredje av åtte kurskvelder. Vi skulle egentlig hatt om mat og trening i dag sammen med vår Persolig trener og kostholdsveileder Natasja Chantell, men hun har blitt syk stakars, så vi må bytte dag 3 og 4. Så da er jeg faktisk ikke sikker på hva vi skal ha om i dag! Det gjør det litt spennende hihi:)

Jeg har jo skeiet skikkelig ut i helga. Bare spist akkurat det jeg hadde lyst på, og spist masse dårlig mat. Men jeg tror kroppen tåler det. Heller bedre å lure den litt med et par sånne dager, enn at den skal gå i sparemodus slik at jeg ikke går ned i det hele tatt! Men nå gleder jeg meg til å få litt roligere uker fra neste uke av, så da blir det tid til mer trening og ikke minst lettere å holde oversikten over maten. Når jeg er så mye på farten går det litt enklere i dårlig kost dessverre…

Men jeg har jobbet med tankene mine da. Jeg vet jeg syns det er skummelt å bli sulten. Jeg innbiller meg at jeg får veldig vondt i magen, og at jeg kan få magesår og greier, men det er jo selvfølgelig veldig tullete. Det er greit å være litt sulten. Og ikke minst passe mett:)

Nå skal jeg finne frem litt lett frokost, det er viktig å sette i gang forbrenningen allerede tidlig på morgenen ved å få i seg litt mat, og nå er det dags for meg:) Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s