Hverdag, Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Klar for ny kurskveld: Slank, Sunn og Selvsikker!

I dag har vi kommet til tredje av åtte kurskvelder. Vi skulle egentlig hatt om mat og trening i dag sammen med vår Persolig trener og kostholdsveileder Natasja Chantell, men hun har blitt syk stakars, så vi må bytte dag 3 og 4. Så da er jeg faktisk ikke sikker på hva vi skal ha om i dag! Det gjør det litt spennende hihi:)

Jeg har jo skeiet skikkelig ut i helga. Bare spist akkurat det jeg hadde lyst på, og spist masse dårlig mat. Men jeg tror kroppen tåler det. Heller bedre å lure den litt med et par sånne dager, enn at den skal gå i sparemodus slik at jeg ikke går ned i det hele tatt! Men nå gleder jeg meg til å få litt roligere uker fra neste uke av, så da blir det tid til mer trening og ikke minst lettere å holde oversikten over maten. Når jeg er så mye på farten går det litt enklere i dårlig kost dessverre…

Men jeg har jobbet med tankene mine da. Jeg vet jeg syns det er skummelt å bli sulten. Jeg innbiller meg at jeg får veldig vondt i magen, og at jeg kan få magesår og greier, men det er jo selvfølgelig veldig tullete. Det er greit å være litt sulten. Og ikke minst passe mett:)

Nå skal jeg finne frem litt lett frokost, det er viktig å sette i gang forbrenningen allerede tidlig på morgenen ved å få i seg litt mat, og nå er det dags for meg:) Ha en flott dag!

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s