Hverdag, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Blogging i 8000 moh:)

Norwegian er kjempebra! Nå sitter jeg på flyet til Stavanger og blogger fra luften! Norwegian er første flyselskapet med wifi i lufta. Skikkelig stilig!

Vi er på vei til Stavanger for å jobbe litt. Vi skal ha med oss samarbeidspartneren vår ut på Langøy til tante, og sitte der og kurse henne;) Hun skal lære seg å holde Slank, Sunn og Selvsikker kursene. Hun hadde fått forespørsel fra flere om hun ikke kunne holde kurs for dem, så vi kom oss avgårde så fort vi kunne. Dette skal bli gøy!

Jeg har litt administrasjon og gjøre, og ikke minst har mamma og hun i Stavanger aldri møtt hverandre, så det er jo bra å introdusere:) Mamma får nok litt jobb i dag, hun skal holde et todagers kurs på en dag;) Da får vi litt tid sammen med tante også. Jeg reiser hjem i morra, skal holde Endelig Røykfri kurs for AOF i Skien, mens mamma og Sander blir til mandagen. De skal blant annet sjekke ut treningssentre.

Nå må jeg legge på! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s