Hverdag, Senter for Helhetsvelvære, Studiene
Legg igjen en kommentar

Nye utfordringer:)

Jeg har bestemt meg! Jeg skal gjøre litt mer for å gjøre meg klar for «jobblivet» som venter til høsten. Da blir jeg forhåpentligvis ansatt i firmaet til mamma Senter for Helhetsvelvære, som jeg i dag hjelper til med. Nå har hun tilbudt meg å betale for at jeg skal ta et lite kurs på BI, som heter Coaching. Det blir noe som jeg tar på fritiden, ettersom jeg allerede er i utdanning hos Sigurd. Det passer jo veldig bra inn, og vil gi meg den nødvendige teoretiske bakgrunnen for det jeg gjør hos Sigud, som jo er myntet på coaching, men med NLP og Psykologi bakgrunn. Dette blir veldig spennende!

Studiet går en dag i mnd ca eller noe sånt, frem til sommeren. Jeg gleder meg masse! Det begynner i mars her i Drammen, men siden jeg da skal på rekreasjonstur for kroppen min i tre uker, blir jeg å ta de første to dagene i Oslo, og det er snart. Blir rart å gå på «ordentlig» skole igjen altså! Selv om dette også er coaching, så er det litt mer teori, og litt mer formelt liksom. Og det er BI liksom! Trodde aldri jeg skulle gå på BI haha:) Fancy…

Så nå driver jeg og gjør meg klar til det. Gleder meg kjempemye! Mamma har gått kurset selv, så det var hun som gjerne ville jeg skulle ta det, sånn at jeg står enda sterkere når jeg skal begynne å jobbe hos henne til høsten. Vi lurer på om vi skal ta kurs nr 2 til høsten sammen. Dette blir bra!

Jeg kjenner jeg blir mer og mer klar til å gjøre spennende ting! Bring it on:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s