Hverdag, Mat og kosthold, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Comments 2

Slank og Selvsikker: InBody 720!

Jeg har jo startet på kurset Slank, Sunn og Selvsikker i regi av vårt firma Senter for Helhetsvelvære. Det er mamma som holder kurset, som hun har gjort med kurset Tenk deg slank – som er basert på de samme metodene. Kurset går over 8 uker, og nå er vi inne i vår andre uke. Det er nå slankingen starter! Til nå har vi brukt tid til å finne ut litt mer hva vi tenker når vi spiser, og ikke minst å bli flinkere til å kaste mat.

I går hadde vi Helsepoeng på besøk. De har med seg en vekt som heter InBody 720, som er en meget nøyaktig vekt som kan si deg masse bra om kroppen din, blant annet fett og vann inni kroppen og rundt/inni cellene dine, muskler du har i hvilken arm og ben, og ikke minst fettprosent og vekt. Det var veldig spennende for meg og mamma i går fordi vi fikk prøve denne vekta den 7ende november i fjor, og det var gøy nå å se hva som hadde skjedd i kroppen.

Jeg var helt sikker på at jeg kom til å måtte gå derifra med litt «lei meg» fjes, fordi jeg var helt sikker på at etter jul og ingen trening i Desember, kom til å ha lagt på meg. Men jeg fikk helt sjokk! Jeg har gått ned 0,6 kilo – men det viktigste er: Jeg har gått ned 1,5 kilo fett! DET er fantastiske nyheter. For dere som lurer på hvordan det er mulig, at vekta ikke har rørt seg nesten, men at jeg har gått ned 1,5 kilo i fett, er forklaringen enkel: jeg har forbrent mer fett og fått mer muskler. Rett og slett! Jeg begynte jo å trene igjen etter jul, og blitt flinkere med maten, så dette er gode nyheter! Det går i riktig retning!

Det som er helt supert, er at vekta viser en idealvekt, basert på sammensetningen i kroppen min, og ettersom jeg får mer muskler, og mindre fett, får jeg «lov» til å veie mer i idealvekten! Når jeg nå har gått ned i fettprosent, har faktisk idealvekta mi gått opp, og det betyr at jeg ikke skal gå ned like mye lenger for å være der! Helt fantastisk! Jeg er faktisk bare 5,7 kilo unna idealvekta mi! Hadde aldri trodd det skulle skje:)

Det er viktig å feire de små gleder, de små seierne underveis. Og nå vet jeg hva jeg skal gjøre for å bli kvitt fett: rett og slett trene mer og spise mindre FETT. Det er viktig å få i seg mer mat, riktig mat, til riktig tid. Vi fikk mange gode tips til det i går også, og det viktigste som kom ut av det var at om man hele tiden prøver å tilstrebe å spise mer fiber, mineraler og proteiner, og mindre fett, vil man gå ned i vekt, og ikke minst få en bedre helse.

Helsepoeng har jo tatt firmanavnet sitt fra den sluttsumen som kommer ut av maskinens mange utregnelser. Helt til slutt får den som veier seg en helsepoeng, som sier noe om hvordan det totalt står til i kroppen, hvordan helsen din ser ut. Jeg har gått opp 2 poeng på den scoren – noe som også viser at jeg er på riktig vei!

Om det er noen som har lyst til å høre mer om InBody 720, eller booke tid med Helsepoeng; ta kontakt med meg på telefon 91398525 eller mail post@helhetsvelvare.no

Her blir Brann spillerene testet på InBody 720 (bilde hentet fra BT.no):

2 Comments

  1. dag bjarto says

    Vi har laget en ny side for registrering av egne
    InBody tester eller andre maskiner.
    Siden lagrer testene dine og utvikler grafer og prosentutregninger.
    http://kroppsanalyse.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s