Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Legekontorer og bedrifter = Mindfulness

Vi har et kurs i Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening den 15 og 16 februar. Jeg skal være med – og gleder meg masse! Mindfulness er et så fantastisk verktøy! Jeg bruker metoden for å styrke tilstandskontrollen min (det vi gjerne kaller viljestyrke), for å bli mer tilstede i øyeblikket, og ikke minst fordi det virker stressreduserende. Bare det å sitte noen minutter i full stillhet og bare kjenne på tankene dine, og kroppen din gjør noe med deg altså!

Det er samarbeidspartneren vår Astri fra Bedre AS som skal holde kurset. Hun har holdt på i 7-8 år med mindfulness, og har det beste utgangspunkt med utdannelse fra blant annet John Kabat-Zinn! Vi er så heldige som får lov å arrangere kurs i samarbeid med henne. Du bør absolut prøve det!

For å skape litt blest om kurset skal jeg sende ut en invitasjon til legekontorer og bedrifter i Drammen og omegn. Tenker at det kan jo hende vi får napp? Mindfulness brukes jo ofte av leger og psykologer, så tenker at det kan være greit å sende ut litt informasjon og så ser vi! Kanskje kan de henge opp en lapp der som kan tiltrekke seg litt folk?

Vi har også et samarbeid med Ivar Vehler, på hans bøker og CDer. De er helt fantastiske, og enkle å følge/forstå. CDen hans har fire spor, med forskjellig lengde på, og han guider deg gjennom alt, så man trenger ikke kunne det fra før – veldig enkelt!

Hvis noen har lyst til å prøve, eller har noen tips til oss om andre gode produkter på Mindfulness, ta kontakt på tel 91398525 eller mail kurs@helhetsvelvare.no

Blogges!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s