Endelig Røykfri, Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Studiene
Legg igjen en kommentar

Ok, jeg telte feil!

Det er 49 mennesker som skal gjennom kursene vårt denne uka. Og hvis man legger til at det neste uke kommer 5 til på de andre kursene blir jo dette bare gøy!

Holdt kurs for 27 stk i går. Jeg får bare mer energi jeg av å holde kurs for mange! Jo flere i salen, jo bedre! Nå har det jo litt med at jeg kan stoffet så godt, og ikke minst at jeg liker å «forelese»; mer enn jeg liker å stå på en scene liksom. Jeg kunne ikke gjort hva som helst der oppe. Jeg er for eksempel IKKE en komiker. Selv om jeg får folk til å le litt da:) Jeg vet det er morsomt å gå på kurs hos meg, og jeg får veldig mange gode tilbakemeldinger på det jeg gjør, men jeg er ingen «entertainer».

På vei til kursene, særlig første gangen, trenger jeg å peppe meg selv. Det går i masse høy og fengende musikk, og tankene raser gjennom hodet. Jeg ser for meg selv stå der og si det jeg skal si, hvordan jeg skal si det, og hva jeg vil at de andre skal få ut av det. Jeg ser for meg at deltakerne på kurset nikker og smiler gjenkjennende når jeg snakker, og ikke minst at de også tar ordet. Den første kursdagen er den med mest kommunikasjon fra meg, og jeg må faktisk si jeg liker den best. Jeg trenger mer trening i å «ta ting på sparket» med å jobbe med andres tanker og følelser som hindrer dem i å nå målene deres. Men med nesten 50 personer på kurs den neste måneden skal du ikke se bort ifra at jeg får litt trening med det også!

I dag er det en del andre ting som skal gjøres! Fredager er dumme dager for å holde kurs, folk har liksom andre ting å tenke på, og ikke minst trenger jeg i alle fall en dag på å styre og fikse. CD spilleren (som var nesten helt ny) tok kvelden i går, og det kan bare ikke skje under hypnosen, så i dag blir det tur til Elkjøp og investere i skikkelig Ipod og dokkingstasjon. Har sett på noen skikkelig bra noen, så det blir vel brukt en 5000 kroner tenker jeg:) Ting MÅ fungere når vi har så mange folk på kurs! Og ikke minst at det er så mange viktige kurs!

Skal få hengt opp litt plakater også – for kurset vårt i Mindfulness/Oppmerksomhetstrening, som du kan lese mer om på nettsidene våre www.helhetsvelvare.no! Blogges!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s