Endelig Røykfri, Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

46 mennesker

Skal gjennom Endelig Røykfri kursene denne uka. Er det ikke deilig? 46 mennesker som har valgt at de skal legge bort røyken for godt! Blir glad jeg! Er utrolig stolt av alle mine deltakere for at de prøver, at de tør, og at de er klare og motiverte!

Jeg møtte en liten, motivert gjeng i går og en litt større en på tirsdag. I dag skal jeg møte en enda større gruppe – hele 30 stykker på kurs. Det blir veldig spennende! Dette er i samarbeid med Synergi Helse – veldig dyktige; med allsidig nedslagsfelt og proff bedriftshelsetjeneste. De er spesielle fordi de også satser på livsstil, ikke bare vanlige helsetjenester. Jeg er helt imponert over dem!

Og jeg gleder meg alltid til å holde kurs. Jeg liker forberedningen også altså, men det er så gøy å møte motiverte mennesker der ute! Dette er helt klart det jeg er laget for å gjøre! Jeg gleder meg til jeg er ferdig med utdanningen min og er klar for å jobbe på ordentlig:) Bare et halvt år igjen nå!

Bare å komme seg avgårde nå! Ønsk oss lykke til:)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s