Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Nå rocker det!

Det må jeg virkelig si! Jeg er ganske stolt av meg selv og hva jeg har klart å få til de siste månedene av praksisen min i Senter for Helhetsvelvære! Det er deilig når man ser resultater av det man gjør – og denne måneden viser resultater! Vi har bygget opp et kjempebra firma, og fremtiden ser veldig lys ut! Vi har fått med oss fantastiske folk, og når vi nå gjør det kjempebra denne måneden, er jeg helt sikker på at vi kommer til å gjøre det enda bedre utover våren!

Jeg er stolt av å si at Senter for Helhetsvelvære omsetter for over 100 000 kroner denne måneden:) Gøy! Selvfølgelig er det mye takket være gode samarbeidspartnere som Synergi Helse og gode kursholdere; som vi er fantastisk heldige å få jobbe sammen med! Jeg er så glad:)

«The sky is the limit» er et godt uttrykk for hvordan jeg ser for meg at dette kommer til å gå fremmover! Vi har masse gode ting på gang, så dette kommer til å bli kjempe bra! Takk til alle som er med på å gjøre Senter for Helhetsvelvære til en super suksess!!

Året 2012 kommer til å bli det beste hittil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s