Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ledergruppe!

Et lite kjapt innlegg for å fortelle at jeg har tatt på meg alt for mye igjen:) Bare morro ting da! I går var vi på juletrefest i kirken (som var helt fantastisk forresten – så mange kjente og flotte folk) og da fikk jeg spørsmål om jeg ville være med i en ledergruppe som skal drive Minigospel! Sander er jo med og synger litt (synger mest når han er hjemme da, men det kommer seg sikkert), så jeg kommer jo til å være der allikevel tenkte jeg… Men jeg glemte jo at jeg allerede har sagt ja til å være med å drive torsdagskroa (vi møtes og spiser middag før øvingene i minigospel og barnegospel), og satt meg opp på ganske mange vakter… Hadde trodd det gikk an å kombinere de to, men det gikk visst ikke:)

Så nå skal jeg i møte for å se hvor mye jeg kommer til å «jobbe» fremover. Blir jo bare koselig da, men det betyr vel at vi kommer til å være ganske mye i kirken på minigospel fremmover:) Sander liker seg jo der, så det blir gøy det!

Nå må jeg løpe, skal jo være der snart! Kos dere i dag!! Blogges:)

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s