Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ledergruppe!

Et lite kjapt innlegg for å fortelle at jeg har tatt på meg alt for mye igjen:) Bare morro ting da! I går var vi på juletrefest i kirken (som var helt fantastisk forresten – så mange kjente og flotte folk) og da fikk jeg spørsmål om jeg ville være med i en ledergruppe som skal drive Minigospel! Sander er jo med og synger litt (synger mest når han er hjemme da, men det kommer seg sikkert), så jeg kommer jo til å være der allikevel tenkte jeg… Men jeg glemte jo at jeg allerede har sagt ja til å være med å drive torsdagskroa (vi møtes og spiser middag før øvingene i minigospel og barnegospel), og satt meg opp på ganske mange vakter… Hadde trodd det gikk an å kombinere de to, men det gikk visst ikke:)

Så nå skal jeg i møte for å se hvor mye jeg kommer til å «jobbe» fremover. Blir jo bare koselig da, men det betyr vel at vi kommer til å være ganske mye i kirken på minigospel fremmover:) Sander liker seg jo der, så det blir gøy det!

Nå må jeg løpe, skal jo være der snart! Kos dere i dag!! Blogges:)

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s