Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Sliten…

Det begynner å ta på. Både studere og jobbe med de nye kursene. Snart er det nye kurshelger med Sigurd Stubsjøen. Det blir spennende om jeg får utviklet meg mer på kursene. Han har gode temaer, så det blir spennende. Og ikke minst se om det er de samme folkene som kommer tilbake – har ikke helt oversikten lenger:)

Jeg elsker å jobbe med det jeg gjør. Jeg tror jeg har talent for å administrere også. Det må jeg jo nesten ha:) Å fikse for firmaet, og samarbeidspartnerne våre er det jeg lever for. Det er gøy å holde kurs også altså, men det er minst like gøy å planlegge og se andre gjenomføre kurs:)

I dag blir det trening, før jeg skal tilbake foran PCen. Neste uke starter kursene, og det er fortsatt litt som skal gjøres klart. Per dags dato ser det ut til at vi starter opp fire, kanskje fem kurs i januar. Det var egentlig planlagt 7 kurs, men det er ikke alle vi har fått deltakere på. Sånn er det når man er relativt ny i markedet. Det har mye med markedsføring å gjøre også – vi må være tidligere ute neste gang, og ikke minst finne andre kanaler vi kan nå folk på. Kanskje må vi ta flere av produktene våre inn på bedriftsmarkedet. Vi kan gjøre en fantastisk jobb der!

I går hadde vi kick off med samarbeidspartnerne våre. Hvordan det gikk kan du lese på bloggen vår www.helhetsvelvare.no/blogg  🙂

This entry was posted in: Hverdag, Senter for Helhetsvelvære

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s