Endelig Røykfri, Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Nyttårsforsetter

Dårlig til å holde dem allerede? Jeg som lovte dere en oppsummering av mitt år helt på tampen, og så ble det jo ikke tid til det da. Jobb, skjønner dere:) Måtte ut og henge opp plakater om kursene våre, og det tok mye lenger tid enn jeg tenkte det skulle ta. Men nå er de ute der i alle fall, og dere kan bli med på kurs både på Lørenskog, i Sandvika og i Drammen. Slank, Sunn og Selvsikker og Endelig Røykfri! Gleder meg masse!

Så for oppsummeringen sin del. Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har vært så heldig at jeg har fått gått skole hos Norsk Institutt for Menneskelig utvikling (www.nimus.no ) og blir snart utesaminert trener i ENLPP. Det har vært veldig givende å se studentene på kursene utvikle seg og stadig bli flinkere og få aha opplevelser for seg selv som gjør at de gjør endringer i livet sitt de kanksje ikke trodde var mulig. Jeg er så happy at jeg kan få være med på den utviklingen!

Og så har jeg funnet ut at talentet mitt ligger med akkurat dette, å holde foredrag, kurs og ikke minst veilede. Jeg elsker å veilede studenter, og kunne godt tenke meg å jobbe med det i fremtiden også. Kurs er helt klart en del av hverdagen min, og jeg håper på å kunne holde flere foredrag fremover også.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått være med å utvikle selskapet til mamma. Jeg har hatt praksisen min her, og holdt en del kurs, og ikke minst jobbet for at firmaet Senter for Helhetsvelvære (www.helhetsvelvare.no ) skal bli en suksess. Jeg må virkelig si at når 2011 var på vei ut, og nå i begynnelsen av 2012, ser det veldig lovende ut! Med mange gode samarbeidspartnere på plass, og en viten om at andre kommer, og ikke minst at vi nå vet hvordan vi skal få det til, det lover godt for årene som kommer! Vi skal ta 2012 først, og vi har mye jobb fremfor oss! Kanskje kan jeg begynne å holde kurs som ikke bare er praksis for meg også?

Ellers har jeg hatt et fantastisk år sammen med familien! Jeg har flyttet til verdens beste hus (du kan se utsikten i headeren her), og jeg føler at dette blir stedet jeg skal bo i flere år fremmover. Jeg føler vi har «landet» litt her, og det føles helt fantastisk! Jeg har hatt et herlig år sammen med guttungen. Som begynner å bli så stor! Tenk han skal begynne på skolen til høsten! Og jeg har kommet meg innenfor riktig skolekrets! Er det ikke fantastisk?? Jeg klarte det!! Jeg klarte det!! Det har vært en plan jeg har hatt i 5 år, helt siden jeg gikk og trillet og oppdaget hvor fantastisk uteplassen til skolen var her oppe! Og selvfølgelig når jeg hørte hvor god skolen er, og ikke minst at alle han kjenner skal begynne på den skolen. Allikevel har vi flyttet flere ganger uten å ende opp her oppe, før nå. Akkurat i tide:)

Så nå begynner morroa! Allerede denne uken blir det spennende! Kick off for samarbeidspartnere, og siste klargjøring til kursene i januar! I neste uke braker det løs med oppstart av 5 kurs! Spennende! Nå trenger vi bare deltakere:) To av kursene er det mange deltakere, de andre kan det godt være flere på! Ring 91398525 om du er nysgjerrig!

Jeg håper dere hadde en fantastisk nyttårsfeiring og en fin start på 2012! Ønsker dere alt godt for året!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s