Hverdag
Legg igjen en kommentar

Godt nytt år!

Å jeg gleder meg til i kveld! Mat og morro hos Andrea og Hugo, broren til bestevenninna mi Aina. De er vel straks hjemme fra en blåsbort tur til Køben, tror ikke Marcus er så klar for å reise dit igjen:) Gleder meg til å se dere igjen da!

Dagen i dag er en dag for å tenke litt. Jeg skal bryne meg litt på mitt år og hva jeg har opplevd og oppnådd i løpet av dagen. Jeg tenkte skrive et innlegg om det litt senere, men akkuart nå er ikke tankene mine klare til det:) Må jobbe litt (aldri fri, aldri fri), og har en avtale kl 11.

Kommer sterkere tilbake senere i dag! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s