Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Stavanger tur!

Tur retur i dag! Blir ikke slitsomt, bare gøy! Skal møte den nye samarbeidspartneren vår i Sandnes, Ingrid! Det blir kjempespennende! Blir morsomt å se annsiktet til en man har snakket så mye med på sms og mail:) Jeg skal bort og holde kurs i instruktør til Endelig Røykfri, og jeg er helt sikker på at hun blir kjempeflink!

Det er en ny begynnelse med avdelingen i Sandnes. Det er første avdelingen vår utenfor Stor – Oslo, og jeg gleder meg stort. Har alltid ønsket meg et stort nedslagsfelt – jeg har jo ambisjoner om at firmaet skal være landsdekkede! Så dette er en start. Jeg mener vi har et produkt som virkelig passer seg for alle steder i landet, og at vi har kapasitet til å gjøre det større!

Jeg skal ta litt bilder underveis, så får dere se hvor morro jeg har det! Ønsk meg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s