Hverdag
Legg igjen en kommentar

Oslo tur!

Fikk jobbet så mye i går at i dag er det klart for en liten Oslo tur! Man må kose seg litt også! Skal inn og passe verdens beste Lilly for Kate. Hun har falsk krupp, så må holde seg i ro, så jeg tar med PCen og litt filmer og sånn, så kan vi kose oss litt på sofaen:) Skal nok få tid til en liten tur rundt i byen kanskje også, om det ikke er veldig stygt vær!

Og så skal jeg selvfølgelig få negler! Kate driver Strøget negldesign, som hun har gjort i nærmere ti år. Hun er kjempedyktig, og har med seg mamman sin som negldesigner, og har akkurat fått en lærling, Therese, som er fantastisk flink! Hun tar bare 350 kroner per sett, og jeg må si jeg er imponert over neglene hun lager! Dere kan finne dem på facebook – se etter Strøget Negldesign gruppe!

Jeg håper også jeg får møte andre bestevenninna mi, Aina. Hun og mannen hennes er på besøk fra London. Det er ikke så ofte han er her, så vil veldig gjerne henge litt:) De er så herlige. Flotte, oppegående mennesker! Aina var der for meg når Sander var i magen og ble født, hun var nesten som «pappan» hans det første leveåret hans. I tillegg hjalp hun meg med å pusse opp det første huset vi flyttet inn i. Skikkelig sto på! Sånne venner skulle alle hatt! De skal til Køben i dag, på kjærste tur:) Men håper å møte dem før de drar!

Jeg får vel hive meg i bilen, trøtt som en dupp. Klarte jo ikke legge meg tidlig nok i går – men er klar som et egg! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s