Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Comment 1

Klar for trening!

Endelig! Det var på tide kan man trygt si! Har vel ikke vært på trening hele Desember. Rett og slett hatt for mye å gjøre, at det har ikke blitt prioritert. Men i dag er dagen:) Får faktisk til to økter denne uka. Ikke dårlig:)

Jeg er veldig spent for januar, for i andre uka i januar får jeg muligheten til å gå opp på vekta InBody 720, som firmaet Helsepoeng har med seg på våre kurs. Jeg fikk prøve den i November, og nå blir det spennende om kroppen har forandret seg. Sannsynligvis har jeg vel fått på meg mer fett tenker jeg… Men det vil jo gi meg mange grunner til å være flink med maten og treningen!

Jeg skal ha med meg søsteren min i dag. Gleder meg veldig til det. Hun har bestemt seg for å begynne å trene på Moov hun også! Jeg klarte å overbevise henne:) Da har jeg enda en som kan dra meg med. Gøy å ha noen å trene sammen med da! Kanskje får vi en fin rutine på dette?

Så i dag blir det innmelding av Marita og egentrening. Løpe litt, evt stå på elipsemaskinen, får se hva som er ledig. Så må jeg ta litt mer på bena og magen. Vekten fortalte meg forrige gang at jeg har bra med muskler (faktisk over normalt) i overkroppen og armene. Bena må jobbes litt med:)

Klar ferdig gå!!!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s