Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Klar for jobbeuke i julen dere?

Misunner de som har helt fri. Det var så masse jeg trodde jeg skulle få tid til i romjula, men det ser mørkt ut:) Har fortsatt masse som skal gjøres med kursene, og ikke minst skal jeg reise til Stavanger fredag for å innlemme den nye samarbeidspartneren vår der inn i vårt lille samfunn Senter for Helhetsvelvære! Det gleder jeg meg veldig til! Hun er en fantastisk dame, og jeg er helt sikker på at Helhetsvelvære kommer til å blomstre i Stavanger med henne der! Jeg har lenge ønsket meg en avdeling i Stavanger, har jo familie der, så det går liksom an å komme seg dit og ha møter og oppfølging.

Jeg ønsker meg avdeling i Ålesund området og Trondheims området også, om noen er intressert, eller vet om noen som kunne vært intressert? Send meg i så fall mail på irene.aasland@helhetsvelvare.no

Satt mesteparten av dagen i går med heftet som de som deltar på Slank, Sunn og Selvsikker skal få som en del av kursmaterialet. Veldig spennende konsept! Det blir skikkelig bra, blant annet har vi samarbeid med Helsepoeng, som bruker en vekt som heter InBody 720 som er helt fantasisk til å se gjennom kroppen og fortelle deg hva du trenger å jobbe med for å gå ned i vekt og bli sunn og frisk. Den ser både skjelett, muskler og ikke minst cellene dine om du er sunn og frisk! Veldig bra konsept de har altså! Gleder meg!

Så i dag blir det fortsatt jobbing med det, samt at jeg håper jeg får en telefon fra DT om at internett knappen vår er klar til inspisering. Vi skal legge ut en knapp på forsiden av Drammens Tidene for å markedsføre firmaet og kursene. Håper det blir verdt det:)

Klar for å jobbe alle dere som er tilbake på jobb i dag? Tenk på at det er ikke lenge til nyttårsaften, og da er det lov å kose seg igjen!

Ha en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s