Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hva betyr 2. juledag?

Hva betyr 2. juledag for deg? Fest og morro? Familiekveld? Romantisk date?

Jeg har aldri vært av den typen som skal ut andre juledag. Har gjort det et par ganger men syns det bare er slitsomt. Rett og sett bare slitsomt. Det er jo så masse folk overalt! Ikke er jeg av typen til å hive i meg masse alkohol i julen heller. Har liksom ikke tradisjon for det. Blir et par glass vin på kvelden kanskje, men aldri noe til middagen. Har jo en mor og far som drikker heller lite, så det har aldri vært tradisjon hos oss.

Første juledag er veldig tradisjonsrik her hos oss. Da har vi stor julefrokost, og stor familie middag på kvelden. I går var det masse folk her, og vi koset oss med god mat og enda bedre kaker! Første juledag er en dag hvor jeg nesten alltid bare er inne hele dagen:)

Det tror jeg nok jeg kommer til å være i dag også. Har jo ingen barn å ta med ut og leke med, så da blir det mye soffa:) Men ettersom andre juledag for meg nesten alltid har vært en avslappningsdag og ingenting mer, og jeg i år har masse jobb hengende over meg, ser det ut til at det faktisk blir jobbing i år på andre juledag! Sånn er det når man driver eget:) Da har man vel aldri ordentlig fri? Samtidig som man kan ta seg korte dager og en dag innimellom uten egentlig å gjøre så veldig mye:)

Andre juledag for meg er mye joggebukse og sofa, gode filmer og masse gotteri! Deilig med sånne dager da! Og i dag ser det ut til at jeg kommer til å gjøre mitt ytterste for å gjøre ferdig heftet til de som skal være med på Slank, Sunn og Selvsikker kursene over jul, for det trengs virkelig. Jeg har utsatt det altfor lenge:) Ting som er viktige men ikke haster blir lagt bort helt til det haster… Uff dårlig å jobbe sånn, men når man er en person som driver et helt firma, da blir det gjerne sånn!

Er det noen som som går i kirken andre juledag? Mamma jobber jo av og til, men jeg er ikke like flink til å gå i kirken heller. Tror jeg har vært en gang i kirken på julaften. For meg er ikke det tradisjon heller. Og jeg tenker at jeg heller vil gå når ikke alle andre går, de som «bare» er der for tradisjonen:) Så jeg tenker jeg drar etter jul jeg!

Så hva er tradisjon for deg? Tenker du i det hele tatt over hva du gjør disse dagene? Eller går det litt i ett? Jeg tenker at det er i alle fall godt å føle man kan slappe av litt, og ikke legge så stort press på seg selv til å prestere disse dagene. Julaften er over og det er lov å være litt slapp:)

Ønsker alle en god andre dag -uansett hva dere skal!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s