Hverdag
Legg igjen en kommentar

Jeg lever!

Ville bare si det om noen lurte:) Jeg har bare hatt mye å gjøre med jobb og firma de siste dagene, og da orker jeg ikke blogge i tillegg! Men nå blir det roligere dager i alle fall i to uker til fremmover!

Ha en flott jul alle sammen!! Elsker det! Drikker vin i kveld og koser meg med masse røde lys og ryddig og deilig hus! I morgen skal jeg bare være alene til folk kommer kl fem. Lage mat og kose meg. Bare se på 3 nøtter til Askepott og Disney jul. Gleder meg masse! For en fantastisk jul!

God jul alle sammen!

 

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s