Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Logge av?

Halvparten av de som har internett har nå også smarttelefon. Bare de siste 3 mnd har bruken av Facebook gått opp fra 50 til 60 prosent. Wow. Jeg bruker Facebook jeg altså, men er ikke så veldig aktiv. Min twitter og min blogg blir lagt inn der, men ellers bruker jeg mest Face for bedriften vår Senter for Helhetsvelvære.

Jeg må jo innrømme at jeg også sjekker på mobilen. Ikke mange ganger i løpet av en dag, men sikkert flere ganger i uka. Det de sier på nyhetene nå da, er at den utrolig store tilgangen til nettet ødelegger forhold. Folk er mer intressert i å sitte foran PC og smarttelefon og surfe på nettet enn å snakke med partneren sin.

Merkelig syns jeg. Jeg er glad i PCen min jeg også, men jeg kunne aldri tenke meg å bruke MER tid med den enn med kjæresten min! Nå er jo ikke dette akkurat et problem for meg da, ettersom jeg er alene, haha, men jeg ville ikke drømt om å la den komme i veien for å være sammen med noen jeg elsker! Heller sitte på nettet og snakke med de virtuelle vennene mine enn med en flott mann som sitter å venter på litt oppmerksomhet. Nei takk!

Så logg av er samlivsterapautene sitt råd. Jeg er helt enig. Selv om jeg også kan virke avhenig av nettet, er det viktig å se de rundt seg, og ikke la det overta livet helt! Bruk heller tid sammen med din kjære og opplev livet sammen! Å, nå gledet jeg meg litt til å få kjæreste kjente jeg haha! Tro om det fins en som kunne tenke seg å bruke tid med meg også?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s