Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Bedre nå

Jeg er litt sliten i huet om dagen. Det er mye som foregår, og det er kjempespennende, men det kan bli litt mye. Det er Desember, og da blir jeg vanligvis litt sliten også, så det er godt det snart er juleferie. Jeg må jobbe litt i romjulen (hadde håpet på å kunne ta meg fra allerede fra neste uke, men det går ikke…), og derfor trenger jeg et lite avbrekk nå. Trengte å bare slappe av litt kjente jeg. Ikke ha press på meg.

Andre som føler det litt sånn? Særlig nå før jul? Det kan være mye press andre steder enn på jobben i julestria, og det er nok viktig å ha litt egenomsorg midt inni alt. Det er viktig å kunne slappe av litt og ta et avbrekk sånn at det ikke går i ett hele tiden, og plutselig er det julaften og man har ikke fått med seg noenting av den koselige før-julstiden. Jeg og Sander skal nok rekke å kose oss litt mer med konfektbaking og juleversted, men det blir ikke så mye som jeg skulle ønsket. Ta vare på den tiden du har i Desember – det er en viktig tid for å sette seg ned og puste litt. Ikke minst er det en spesiell tid for barna, og det er viktig å se dem i det store og hele.

«Vi gir deg tiden tilbake» var slagordet til mamma sitt firma før. Høres ganske digg ut nå gjør det ikke? Ta vare på deg selv! Det skal jeg! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s