Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ja da – lenge siden:)

Har detti litt ut i det siste. Har litt mye å tenke på før jul, og jobben har liksom toppet seg også, så jeg har så lite overskudd til å blogge. Sorry! Håper dere har litt tålmodighet og ikke forsvinner helt! Skal skrive litt om helgen i dag, legge ut litt bilder! Har jo vært på super party både lørdag (bursdag!!) og Mandag faktisk! Julebord holdes på de merkeligste tider:) Deilig når man styrer sin egen hverdag da… Da kan man jo liksom bli med allikevel!

Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s