Hverdag
Legg igjen en kommentar

Det snør på wordpress!

Har dere sett forsiden i det siste? Der har de lagt inn slik at det kommer snøfnug neddover siden. Lite herlig! Skulle ønske det snødde her da….Er så kjedelig med varmegrader og snøfritt når det er Desember! Jeg gleder meg masse til jul, men det blir liksom ikke helt det samme uten snø… Buhuuu!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s