Hverdag
Legg igjen en kommentar

Bursdag!

Jeg er 33 år! Hurra! Stor jente nå:) Vi hadde familie på besøk på torsdag (som er dagen), og med stor kake og kos ble det en fin dag! Jeg hadde til og med kost meg med å lage herlig sjokoladekake. Saftig sjokoladekake, med frosting med melkesjokolade smak inni, og marsmeloows smak foundant oppå! Jeg er ganske sikker på at venninnen min Kate  har en annen type av den foundanten for jeg syns ikke min ble like god:) Litt skjev ble den og – men det var litt kult allikevel. For å si det sånn har vi kake nok til bursdagselskapet i dag også:)

 

 

Den var veldig mektig:)

I dag er det duket for verdens herligste bursdagsselskap av den med vin-typen:) Jeg gleder meg masse masse! Først kommer det 7 jenter hit som skal kose oss litt jente-style med sminke og fotbad med massasje og massasje med infrarød stråle. Og så har vi en massør som skal stå på et rom her og gi alle jentene 20 min massasje hver:) Deilig! Og så blir det champagne og konfekt når jentene kommer, ost og kjeks mens vi jenter-oss og spagetti til middag før de andre gjestene kommer i kveld. Da blir det fest og morro resten av natta:)

Håper på at alle som har sagt de vil klarer å få det til! Jeg bor i Drammen, og har jo noen venner som bor i Oslo, så det er liksom grei reisevei:) Jeg skal faktisk ha 6 stykker på overnatting! Glad vi har stort hus!! Jaaaaaaa! Gleder meg!!

Gratulere med dagen til meg!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s